Kräftskiva 2016

Hej på er!
Usch vilket väder det är idag alltså! Regn, regn och mer regn. Och inte nog med att vädret är skit så mår varken min nacke eller mage bra idag heller. Buuh.
Men jag hade en super trevlig kräftskiva i lördags så jag lever på den dagen idag också haha.
Kvällen spenderades hemma hos oss med massa gott att äta och dricka, bra musik och massor med snapsvisor och såklart väldigt fina vänner. Och så avslutade vi kvällen på Cornelis i Grythyttan. Mycket trevligt.
 
Idag står ett kvällspass i charken på schemat och sedan ska jag hem och ta det lugnt och ta en en lång varm dusch och försöka mjuka upp nacken lite. 
Hoppas ni har en fin måndag alla! Puss! 
 
Allmänt, Bättre dagar, Sommar 2016 | | Kommentera |

Bloggtorka

Usch vad mitt liv ser likadant ut varje dag! Det känns inte så kul och intressant att skriva att jag jobbat varje dag och sen ingenting mer haha.
Men igår iallafall så åkte jag & Emelie till Rebecka och Patric och tittade på fotbollsfinalen för damerna i OS och åt ost och kex och drack lite vin. Super mysigt verkligen!
Utöver det har min vecka varit väldigt enformig och tråkig, men nästa vecka blir lite mer händelsefull med bland annat en kräftskiva på schemat. NAJS!
Nu tänkte jag kika på en film med mamma och bara mysa resten av kvällen.
 
Allmänt | | En kommentar |

Skrattkramp

Hej finisar!
Jag sitter i soffan tillsammans med Emelie och halvkollar på Catfish och är PROPPMÄTT efter vår nutelladipp med  en massa frukt, men gud så gott det är!!
När vi kom hem från jobbet på förmiddagen så la vi oss i soffan ganska direkt och sov i 2-3 timmar och det var verkligen välbehövligt för oss båda för denna vecka har varit slitsam och lång. Så att det har inte blivit något av med något idag men det har varit så skönt att inte ha några planer eller måsten.
Anyway, när vi åt vår nutelladipp så satte jag igång ett nytt youtubeklipp av Jocke&Jonna och jag höll verkligen på o skrattaihjäl mig! Jag fick kramp i käkarna och tårarna rann haha! Sen vet inte jag om min humor är sämst eller om det faktiskt var as kul haha, men har ni tråkigt så tycker jag verkligen att ni ska se DETTA klipp me deras Whisper challenge!
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och ligga i soffan resten av kvällen.
Puss på er!
 
 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |
Upp