Sista semesterdagen är snart slut

Tänk vad fort två veckor kan gå!
Och även denna vecka har det varit full rulle, så jag gör som förra söndagen, skriver lite om varje dag.
 
På måndagen hade Emelie planer och jag kände verkligen inte för att sitta hemma själv så jag åkte till Cizzi & barnen och lekte med dem och så tog vi en tripp till Örebro lite snabbt också. Mysigt.
 
På kvällen gick jag och la mig som 20 år och vaknade dagen efter som 21, så tisdagen bestod av en roadtrip till Söderköping för att äta glass tillsammans med familjen och med Emelies & min gudmor och hennes familj. Och så tog vi svängen förbi Vingåker outlet där Emelie och jag fick välja presenter på Iittala outlet så jag tänkte att det var ett perfekt tillfälle att börja samla på deras vitvinsglas. 
På kvällen åkte vi till mammas halvbror och hans familj och grillade med dem. Super mysigt var det, och det borde göras oftare.
 
I onsdags började dagen med ett rep tillsammans med Jocke och på kvällen åkte vi till Lindesberg för att äta på Salute tillsammans med Matilda och Rosalie som äntligen har kommit hem från England. Så vi satt och pratade skit i flera timmar med både supergod mat och nutellapizza framför oss. Och så tog vi en lugn och skön liten promenix på strandpromenaden innan Emelie och jag åkte hem.
 
Och i torsdags fick vi äntligen sovmorgon och en lugn förmiddag så vi satt framför TV:n till klockan var halv fyra och då började vi fixa oss för att på kvällen åkte vi till Cornelis med ett par vänner vilket också var super mysigt. 
 
I fredags åkte Emelie och jag till Nora för ett sista rep med Jocke, men vi spelade bara igenom låten två gånger och sedan hängde vi med Sebbe & Marcus i ett par timmar innan Emelie och jag åkte hem och åt tacos med mamma & pappa. M U M S !
Sedan var lördagen kommen och Emelie och jag gick upp och började fixa oss för att klockan tolv skulle vi vara hos Jocke för att ta med honom till Åkerby herrgård för att där skulle vi sjunga på Elin & Robins bröllop.
Åh vad fint allting var, och Elin strålade verkligen! Och att de uppskattade vårt framträdande för dem betyder så mycket för oss. Det är en så viktig dag för dem och det var så kul att få vara med och förgylla den. Åh 
 
Och på kvällen tog jag med mig Emelie till Lindesberg för en sista myskväll på denna semester. Så vi satt hos Johanna i flera timmar och sedan åkte Emelie hem och då drog vi andra vidare till Parkfesten och den kvällen avslutades halv fyra imorse hos Sofie.
 
 
Så nu är jag skapligt trött men så glad över alla fina minnen jag fått med mig under dessa två veckors semester. 
Nu ska jag bara njuta fullt ut de sista timmarna av denna dag framför Maria Wern och en påse godis.
 
Allmänt, Bättre dagar, Sommar 2016 | |
Upp