Händelserika dagar.

Hej på er! 
Först och främst vill jag säga TACK för all omtanke & alla fina ord från förra inlägget. Jag trodde aldrig att så många skulle klicka sig in på länken och läsa om det. Så tack! ♡
 
Sedan till något helt annat för att nu tänkte jag berätta om mina senaste dagar som var fyllda med mysiga händelser och väldigt fina människor.
Fredagen hade jag och mamma en mor-och-dotter-dag i Örebro där vi fick med oss en hel del gosaker hem båda två, sedan lunchade vi på Texas Long Horn och hann även med att kolla ut nya glasögon till mig. Yaay!
På kvällen körde mamma mig till Nora där jag var barnvakt till Levi så vi mös och busade massa innan Jennifer kom och gjorde oss sällskap över natten. Och på lördagen kom Jocke över en stund och sedan mös vi och lekte om vartannat innan Cizzi och Micke kom hem igen och då satt jag och pratade med dem ett tag innan jag åkte hem och gick och la mig.
På söndagen hade jag tänkt att bara vara hemma tills Emelie skrev och sa att jag skulle fixa mig för att hon ville ta ett kort på oss, (med tanke på ettårsdagen) så jag fixade mig och sedan tog vi lite kort. Men när vi hade fixat oss så kände vi för att hitta på något så vi drog till Örebro och gick på bio med kussen Rebecka och sedan var den dagen också slut. 
 
I måndags jobbade jag som vanligt och så kom jag hem till grillat till middag, MUMS.
Och igår drog jag med mig Emelie till Örebro igen haha, men denna gång för att göra en synundersökning och prova ut fler bågar men det blir förhoppningsvis den jag kollade på från första början men vi får se helt enkelt!
Sedan åt vi lunch på Fratelli och så tog vi en sväng in på Kicks där jag lyckades få med mig Anastasias glow kit så från och med nu kommer jag skina som en sol haha!
 
Idag ska jag jobba ett par timmar och sedan får vi se vad kvällen erbjuder, Hoppas iallafall att ni har haft lika bra och mysiga dagar som jag!
Puss 
 
Allmänt, Bättre dagar | |
Upp