Ny vecka, nya tag

Hej på er!
Äntligen är förra veckan förbi och jag kan släppa den och blicka framåt. Haha gud vad dramatisk jag kände mig nu, men det har varit väldigt mycket på jobbet, ett läkarbesök jag var väldigt nervös över och så en liten förkyldning på det. 
 Men tyvärr är det ganska mycket stress fortfarande men det beror på att det är intagningsprov om ca en vecka nu och jag känner mig inte alls förberedd, men jag ska göra mitt bästa och sen kan jag inte göra mer helt enkelt.
Anyway, nästa vecka är det klart och då kan jag pusta ut och bara invänta helgen då jag äntligen ska åka till Stockholm med en av de finaste vännerna jag har. Vi ska bo på hotell, shoppa, gå runt på stan och äta massa spännande mat och framförallt titta på Dannys show på Hamburgerbörs. Som jag har längtat! Och nu är det snart dags, och jag är så förväntansfull!
 
Allmänt | | Kommentera |

Assergård

Idag är jag inte kaxig kan jag säga haha! Och ändå gick jag upp snällt och fint när klockan rinde klockan 7 i morse för att jobba.
Dock bara 3 timmar vilket var tur med tanke på hur seg jag är haha. Efter jobbet drog jag och åt bakispizza med tjejerna som röstade fram min hallonmojito till "godaste och finaste" drinken igår. Vi träffades hos Rebecka för att göra en varsin drink som vi sedan skulle betygsätta, bara för att göra något annorlunda. Och Sedan åkte vi vidare mot Cornelis för käk, mer drinkar och Emil Assergård. 
Så jag kan ju säga att min röst inte är den vackraste idag och det beror på att jag sjöng (läs skrek) med i alla låtarna haha, men det var det värt för jag hade så jäkla roligt igår.
 
 
 
Allmänt, Bättre dagar | | Kommentera |
Upp