När självförtroendet åker berg och dalbana

Shit. Här sitter jag i Ransäter i mitt lilla rum på Geijerskolan och ska snart gå och lägga mig.
Vilken jäkla vecka jag har haft! Jag har haft hvudvärk och ont i magen varje kväll efter att ha skrattat så mycket ihop med nya bekantskaper som jag så småningom hoppas kunna kalla riktiga vänner. 
Men just nu sitter jag med en liten klump i magen, efter att ha sett hur duktiga alla är här så börjar jag nästan tvivla på mig själv. Har jag den erfarenheten jag behöver för att mäta mig med de andra? Är jag lika duktig? Kan vi lika mycket?
Kommer jag se ut som ett frågetecken hela dagarna för att jag inte fattar någonting? Så många frågor snurrar runt i mitt huvud angående min potential och hur mycket eller lite jag kan jämfört med de andra.
Efter att ha kikat runt lite på instagram och facebook och hittat lite olika elever som går här på skolan, och sett hur talangfulla och duktiga de är så känner jag mig inte alls på deras nivå och börjar verkligen undra om jag tagit mig vatten över huvudet. Fan.
 
Allmänt | | Kommentera |

Min födelsedag i bilder

Har råkat missa visa och berätta hur min och Emelies födelsedag såg ut. 
Den var helt perfekt!, och jag fick spendera dagen med så fina människor
Dagen började med brakfrulle hos Madde, så vi satt och mumsade på allt gott och pratade i flera timmar, till det var dags för mig och Emelie att åka hem, fixa oss och dra vidare till Rebecka. Där drack vi bubbel, fick paket och förberedde oss för musikquiz-kväll på Cornelis ihop med favvo-Micka, charktallrikar och frissévin!
Jag har alltid planerat så mycket inför vår födelsedag, Alltid! Men det här året var det så skönt att bara ta allt som det kom, och så kommer jag fortsätta göra framöver för det var bara så skönt att inte stressa, eller känna att något inte blir som man tänkt. 
 
Allmänt | | Kommentera |

Platanias -17

Nu har jag varit hemma i två dagar efter resan till Grekland ihop med Emelie. Och shit vilka mysiga dagar vi har haft.
Vi har solat och badat och ätit god mat i en veckas tid och det var precis vad som behövdes innan skolstarten nästa vecka.
Men innan dess ska jag ta en tripp till Stockholm med Emelie och kika på allsång på skansen och Danny! Det kommer bli toppen! ♡
Världens finaste syster ♥
 
Det var x antal kattungar precis vid vårt hotell som blev mina nya bästisar och jag ville ta med mig allihop hem haha
 
Godaste seafood pastan som dessutom var glutenfri ♥
 
Vackra Elafonissi
 
En fantastisk solnedgång uppe bland bergen påväg hem från Elafonissi.
 
Vi provade på fiskspa och lyxade till det med fotmassage och det är definitivt inte sista gången vi gjort det! Gaaah så skönt!
 
VÄRLDENS BÄSTA TZATZIKI OCH VITLÖKSBRÖD ♥
 
Vad vore en semster utan den klassiska korvbensbilden haha,.
 
Sista kvällen,. buuhu haha.
 
Äntligen hemma på svensk mark efter en långtråkig flygresa.
Jag är så glad över den här resan och att bara få ta det lugnt och int ekänna stress över någonting. Bästa veckan på väldigt länge. 
 
Allmänt, Bättre dagar | | Kommentera |
Upp