Panik

Idag har varit en sån dag, då jag såfort har tänkt på framtiden, skola, jobb osv bara har velat dra täcket över huvudet.
Jag får verkligen ångest och panik över min framtid och när folk frågar mig vad jag vill göra, eller när jag ser vänner som pluggar till det de vill eller redan jobbar med det de vill så får jag verkligen panik för att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv, än.
Jag har utan att tänka igenom allt ordentligt, sökt till en musikhögskola bara för att slippa känna att jag inte gör något med mitt liv. Och när jag satt och kollade igenom gamla musik prov jag gjorde på gymnasiet så insåg jag att jag i princip inte minns någonting längre och det gör mig så ledsen. Jag känner mig så kluven med allt, och jag inser att jag aldrig kommer fixa att börja på en skola om jag inte är 100 % säker på att det är det jag vill göra. Och jag vill inte "slösa" 3 år på något bara för att det var kul ett tag, utan jag vill verkligen känna att jag gör det jag älskar och jag vill göra det resten av livet, men vad det är, det vet jag inte än.
Framtiden skrämmer mig, och att inte kunna stanna tiden för att lista ut vad jag vill göra, gör mig helt dum i huvudet. 
 
 
Allmänt, Tankar & Känslor | | Kommentera |

När det gör sådär ont

Idag vaknade jag med fruktansvärd smärta i nacken och jag tänkte att det kanske skulle bli bättre när jag varit till friskoteket och fått träna lite och fått lite massage. Men icke. Det gör fortfarande lika ont och jag blir på så himla dåligt humör pågrund av det. Usch. 
Som tur är jobbade jag ett kortis pass efteråt och nu ska jag käka lite och sedan får det bli en tidig kväll för min del. Puss 
 
Allmänt | | Kommentera |

Måndag

Det är tur att det inte är riktigt lika fint väder idag som det har varit i helgen, för i sånna fall hade jag nästan känt mig tvingad till att ta en promenad idag också haha. I lördags när jag tittade ut och himlen var fri från moln och solen sken så kunde jag inte låta bli att knyta på mig skorna och ta en promenad. Dock kom jag bara halvvägs tills vägen inte var plogad mer, så resten av vägen (som skulle blivit längre om det inte vore pga det här) så fick jag gå i små små bilspår haha. Så när Emelie frågade om jag skulle med ut igår när jag kom hem från jobbet, så var jag inte så taggad, men när vi väl kom ut och gick en annan väg så var det så såå skönt. 
Idag är det dags att stänga charken igen, men det gör mig inget för jag får LÅNGHELG denna vecka vilket ska bli jätte skönt.
Nej nu ska jag fixa en liten smoothie till mig och Emelie till frukost. Puss 
 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |
Upp