Onsdag 10.58

Hej på er!
Idag sitter jag här och är lite irriterad. Och det beror på att jag de senaste tio dagarna har haft problem med min mage. Den har krampat, svidit varit jätte svullen och gjort så ont att det strålat ut i ryggen så jag inte har kunnat varken sitta eller ligga still.
Jag fick vara hemma från jobbet måndag, tisdag och torsdag förra veckan pga detta, och på torsdagen ringde jag 11-77 som tyckte att jag skulle boka in en tid på vårdcentralen men eftersom att jag inte har haft ont hela tiden så drog jag ut på det tills igår efter en natt med fruktansvärd smärta.  Men fick jag någon speciell hjälp på vårdcentralen? Nej inte direkt. Läkaren klämde lite på magen och tog två rör med blod för provtagning, varav ett av proven fick jag och mamma be honom att ta då vi funderat på om det kan vara något med gallan. Jag är så sjukt besviken över den "hjälp" jag fått då jag sa att jag faktiskt vaknar om nätterna och har så jäkla ont.
Och nu är jag rädd att jag ska ha såhär ont under helgen för att imorgon åker jag och familjen på "minisemester" till Branäs för att åka skidor, och det ska bli så jäkla roligt och jag har sett fram emot det så länge. Och det skulle ju vara värdelöst om jag fick såhär ont där borta och får sitta i stugan hela dagarna istället. Men det visar sig helt enkelt.
Nu ska jag äta upp min frukost och sedan ska jag åka till jobbet för att jobba sista dagen den här veckan vilket ska bli skönt iallafall.
Puss på er 
 
Allmänt, Vardag | |
Upp