Torsdag 13.59

Hej hörrni. Den här veckan började verkligen inte alls bra alltså. Eller jo, kanske lite ändå för nu har jag äntligen fått lite svar och hjälp. Emelie och jag åkte på besök till en folkhögskola i Katrineholm för att se om vi skulle kunna tänka oss att börja där. Och när vi åkte därifrån åkte vi in till Örebro för att handla lite grejer och sedan åkte vi och hämtade upp Rebecka för att käka på Pinchos.
Och när vi fick in maten där så började min mage att krampa igen. Så vi åt upp relativt fort och sedan begav vi oss till USÖ och akuten för att undersöka magen.  Jag fick sitta där i typ 3 timmar och fick veta att jag hade för höga levervärden och skulle tillbaka dagen därpå. Så i tisdags morse så åkte jag och mamma in igen. Och vi var där i ca 6 timmar vilket innebar att jag inte hann till jobbet. Och att sitta på akuten och varit fastande i 20 timmar var hemskt, så när vi åkte därifrån åkte vi raka spåret till MAX och jag mer eller mindre slängde i mig maten haha. Så nu har jag ändå fått seriös hjälp och det känns super bra, och jag vill bara ge läkaren på vårdcentralen fingret med tanke på att läkarna på USÖ sa att det troligtvis var något med gallan.
Anyway så ser jag fram emot helgen iallafall då Emelie och jag har bjudit hit några fina tjejer på lite plockmat och drinkar, Mys!
Nu ska jag alldeles strax åka till Friskoteket för lite träning och massage på nacken. Ha en fin torsdag. Puss 
 
Allmänt | |
#1 - - EmmaDen Coola:

Snyggis :*

Svar: Ska du säga goding? :* Saknar dig nu... <3
Amelie Samuelsson

Upp