Sista veckan i april

Efter påskveckan gick jag och blev svindålig med magsjuka och hela skiten, så pågrund av det skrev jag ingenting för att det enda jag gjorde var att ligga på soffan och sova i princip.
Men i måndags började jag äntligen känna mig bättre, så jag åkte till Jessica och färgade håret och klippte mig, men under tiden jag satt där så kände jag att min matta kropp efter veckan innan inte skulle orka jobba, så jag åkte hem och la mig och vilade istället.
Men håret blev lika fint som alltid och det är så mysigt att sitta hos Jessica och prata om allt och ingenting.
I tisdags åkte jag och Emelie till Ransäter för att göra intagningsprov inför folkis som vi hoppas komma in på till hösten, och sedan käkade vi på Texas Longhorn, och fikade på Wayne´s Coffee, super mysigt och det förtjänade vi då vi gått och varit nervösa i flera veckor. 
 
Och i onsdags åkte jag äntligen och jobbade efter en vecka hemma, och efter jobbet fick jag nya och fina naglar av Patricia,och jag är lika nöjd som alltid!  Sen var det dags för veckans sista jobbdag haha, och efter det tog jag med mig Rebecka och Carina för en varsin spraytan, shit vad man känner sig fräsch efteråt!
Och så var det plöstligt fredag, Som jag längtat efter denna helg. Och HERREGUD vilka grymma dagar jag har haft. I ett halvår har jag gått och väntat på att få åka till Stockholm med Emelie, bo på hotell, äta och dricka gott, shoppa och gå på Dannys krogshow NU. 
Vi fick skjuts dit av mina fina och snälla föräldrar, och vi hade en supermysig eftermiddag på stan med lite shopping och så gick vi till TGI FRIDAY för supergod mat och en varsin sviiiingod drink, och så avslutade vi kvällen på hotellrummet med skitsnack.
 
 
Och i lördags sprang vi på stan i ett par timmar innan vi tog oss tillbaka till hotellet för att fixa oss inför kvällen. 
Och vad ska jag säga. Danny är världens finaste människa och jag blir alltid lika tagen av hans syn på livet och hur jäkla långt han har kommit under dessa 10 år som artist.
 
Tre mobil bilder från kvällen. Tänkte fixa ett eget litet inlägg därifrån sen ♥
 
Och i söndags vaknade vi efter allt för få timmars sömn, men vi käkade fukost och packade ihop våra saker och tog oss till Centralstationen där vi fick veta att det var stopp i tågtrafiken, men som tur var så var vi inte drabbade. Så kvart över ett var vi i Örebro och mötte upp mamma och pappa som körde oss till Hällefors där vi lämnade av Emelie för ännu 2 timmars tågresa hem. Och så tog mamma och pappa med mig till Bredsjö för en varsin osttallrik på ostcafeét. Super gott och super trevligt. 
 
Sedan avslutade jag den här helgen med familjen vid lilla majbrasan i Hjulsjö med fyrverkerier och grejer.
 
 
Allmänt, Bättre dagar, Tankar & Känslor | |
Upp