Här har det stått stilla

Hallå!
Nu har det ekat tomt här ett tag och det beror nog mest på att jag har haft en liten dipp ett tag och inte riktigt känt energi till någonting. Sen har det inte hänt så mycket spännande att berätta heller så jag har valt att lägga detta åt sidan ett tag.
Anyway, i princip det enda jag har gjort under dessa två månader är att ha varit i skolan och pluggat på veckodagarna och åkt hem på helgerna då det har varit bland annat lite jobb men även lite kalas och grejer att åka på. Sen har jag även hunnit med två logen-fester här på skolan där det först var hawaiifest i mitten av septemer, och nu i helgen var det halloweenfest och det var så jäkla roligt! Vi i vårt kök har kommit varandra väldigt nära så vi åt mat ihop, förfestade tillsammans och fixade oss tillsammans och spenderade sedan kvällen på logen med resten av alla elever på skolan. En super mysigkväll precis som jag hoppades på.
Men efter helgen så känns denna vecka så lång och det enda man gör ar att längta efter höstlovet som är nästa vecka, så energin är väl inte den största pga det heller såklart då man inte riktigt känner för att dra igång något innan man ska vara hårifrån en vecka.
Nu fick ni en snabb uppdatering på hur allt går här precis innan jag ska gå och öva med vokalensemblen för morgondagens framträdande. Hoppas ni har en fin vecka! Puss ♡
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp