Världens bästa helg

Jag kan ha haft världens bästa helg med världens finaste Rebecka.
Fredagen började med att jag hämtade ut nya glasögon i Örebro och  tog en fika med mamma & pappa innan tåget skulle gå mot Stockholm. Väl där efter förseningar och grejer så mötte Rebecka upp mig på centralen och vi gick direkt till Jensens för att äta middag. Där fick vi nog den bästa underhållningen på hela helgen haha!, så ingen av oss sa speciellt mycket under tiden där för vi var så nyfikna på vad som hände vid bordet bredvid haha. Iallafall så tog vi oss hem till Rebecka efter middagen och började göra oss i ordning, dricka lite vin och sjunga alla Dannys låtar innan det var dags att åka mot Hamburgerbörs. 
När vi kom dit fick vi veta att vi skulle få sitta längst fram vilket såklart var skit roligt!, så vi tog en varsin drink och gick och satte oss på våra platser. Och den där Danny alltså. Vilken människa han är!!  och vilken show han och hans dansare och band bjuder på. Wow! Jag kommer aldrig få nog av den här showen som ger mig så otroligt mycket känslor, och jag är så glad att jag får möjligheten att få se den en sista gång i Göteborg ihop med Emelie.
Dagen efter såg ut precis som jag ville. Jag och Rebecka tog en fika innan vi tog ett relativt tidigt tåg hem, och när jag kom hem hade jag, mamma och pappa mellomys i soffan och sedan gick jag och la mig då jag skulle jobba dagen efter. Och på söndagen jobbade jag ett förmiddagspass och sen åkte jag hem, duschade och fixade till mig för att sen hämta upp Rebecka, Felicia och Emelie för att gå på Fifty shades freed. Och jäklar vad bra den var!!!! Jag vill se den om och om igen haha!
Och så såg min helg ut och jag har haft så jäkla kul, och jag är så tacksam att jag har en så fin vän som Rebecka i mitt liv.
Gud vad hon är bra! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp