Semester!

Hej fina ni!
Nu har jag varit borta över 1 vecka, men det beror på att jag har semester just nu och har haft fullt upp med allt annat än min dator denna vecka.
Så som ett litet plåster på såren tänkte jag bildbomba er & även skriva lite om vad jag har gjort första veckan av mina två veckors semester!
 
Redan på lördagen när jag påbörjade min semester åkte jag med ett par kompisar för att ha typ picknick vid en strand. Och sedan lekte Emelie och Rebecca näcken i sneakers haha, söta.
 
 
På måndagen åkte jag till Salong Coppar för att klippa och färga håret lite hos Jessica. Super mysigt som vanligt och jag är jätte nöjd med en kortare frisyr i mörk botten & ljusa toppar.
På kvällen tog Emelie, jag och Rebecka med oss två nya ICAtjejer till gästis och satt där och mös hela kvällen och Emelie & jag tog även en varsin suuper god burgare. MUMS

På tisdagen gick Emelie och jag upp tidigt för att åka till Göteborg & Liseberg.
Vi kom dit omkring 13.00 och var inte där mer än 7 timmar och då hade vi lyckats åka 5 saker och även ätit mat också. Så tyvärr kändes den dagen lite misslyckad men det var ändå mysigt att gå runt där.
 
Onsdagen bestod av shopping i Nordstan och sedan mötte vi upp Matilda för käk på Hard Rock Café & en titt med lyckat köp inne på Sephora.
 
På torsdagen hade vi nageltider bokade i Örebro på Sax in the City hos super duiktiga Bea. Lika trevligt denna gång att sitta där och bli ompysslad. Sedan åt Emelie och jag mat på Texas Long horn innan vi åkte hem och packade om i väskorna.
 
Och på fredagen åkte familjen till Stockholm & Mall Of Scandinavia där vi sprang runt i 3-4 timmar och hittade lite smått & gott och åt små tapastallrikar, och självklart hann vi med en juice på Joe & the Juice. Sedan åkte vi till kompisarna vi sov hos och åt massa kräftor, paj, och ost och kex. Så gott och så mysigt verkligen. Åh!
 
 Och igår vaknade alla och åt frukost till melodikrysset, sedan fixade vi till oss och familjen åkte till nacka för att köpa regnjackor och ponchos för att på kvällen var vi på BAOkonsert på skansen. Den kvällen sov vi på hotell så vi checkade in där och sedan mötte vi upp alla vi skulle gå på konserten med och åt mat på O'Learys.Sedan gick vi till skansen och satte oss och konserten var jätte bra och det var så mysigt att sitta i solen och njuta av härlig och glad musik. 
 
Och idag gick vi upp och åt en jättegod hotellfrukost innan vi fixade oss, packade ihop och åkte till stan en stund för att leta klänning till mig till bröllopet på lördag och äntligen hittade jag en jag tyckte om. Sedan åkte vi faktiskt hem för alla var så trötta i både fötter och huvud haha.
 
Så har min första veckas semester sett ut. Som sagt fullt upp haha. Men veckan som kommer tror jag blir lugnare och det ska bli så skönt. 
Nu ska jag hjälpa pappa med maten och sen ska jag försöka få med mig Emelie på ett kvällsdopp. Mys!
 
Allmänt, Bättre dagar, Sommar 2016 | | Kommentera |
Upp