Panik

Idag har varit en sån dag, då jag såfort har tänkt på framtiden, skola, jobb osv bara har velat dra täcket över huvudet.
Jag får verkligen ångest och panik över min framtid och när folk frågar mig vad jag vill göra, eller när jag ser vänner som pluggar till det de vill eller redan jobbar med det de vill så får jag verkligen panik för att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv, än.
Jag har utan att tänka igenom allt ordentligt, sökt till en musikhögskola bara för att slippa känna att jag inte gör något med mitt liv. Och när jag satt och kollade igenom gamla musik prov jag gjorde på gymnasiet så insåg jag att jag i princip inte minns någonting längre och det gör mig så ledsen. Jag känner mig så kluven med allt, och jag inser att jag aldrig kommer fixa att börja på en skola om jag inte är 100 % säker på att det är det jag vill göra. Och jag vill inte "slösa" 3 år på något bara för att det var kul ett tag, utan jag vill verkligen känna att jag gör det jag älskar och jag vill göra det resten av livet, men vad det är, det vet jag inte än.
Framtiden skrämmer mig, och att inte kunna stanna tiden för att lista ut vad jag vill göra, gör mig helt dum i huvudet. 
 
 
Allmänt, Tankar & Känslor | | Kommentera |
Upp